2009/03/21

Va ser un bon dia


Tot i que el dia es va aixecar una mica plujós la caminada pels voltants de Castellet va ser tot un èxit, doncs hi van participar unes 60 persones que és un bon nombre per conduir-lo.

Abans de començar a caminar vàrem explicar als assistents aquesta iniciativa que vol donar a conèixer el territori i els seus valors turístics i naturals i donar les gràcies a Emendis i Oriol Rossell, col·laboradors que la van fer possible. Després l'Anna de Quatre Passes va anar fent diverses parades pel camí comentant el més destacat, tant del paisatge de la vinya, la vegetació, la fauna o l'entorn de l'embassament. La caminada va durar 3 hores aproximadament i va ser un recorregut circular passant per la Resclosa, Cal Martí i Cal Romagosa fins arribar a Torrelletes i des d'alla vàrem recuperar el camí antic que porta a Castellet.

Al tast que es va fer a la Sala (el local de la societat) s'hi van afegir 20 persones més i va resultar una cloenda prou encertada doncs varem poder conèixer i gaudir d'uns bons vins i caves molt ben presentats pel Lluís que va saber atraure l'atenció dels assistents. Finalment el pica pica va servir per comentar les possibilitats de la zona. Tothom va marxar content, felicitant la iniciativa.
Esperem poder tornar a organitzar un acte similar en una propera ocasió.